Caritate

Caritate2018-03-20T20:16:51+00:00

La Bucharest International 10k, alergăm pentru a construi un cămin pentru familiile cu venituri mici. Donăm 10% din valoarea taxei de înscriere către Habitat for Humanity România, organizație care construiește case accesibile pentru persoane cu venituri reduse și luptă pentru a eradica locuirea precară în țara noastră.

Cum te poți implica:

  1. Aleargă în echipa Runners for Humanity la Bucharest International 10k.
  2. Creează-ți un profil de fundraiser pe pagina Habitat for Humanity și convinge-ți prietenii să doneze pentru un viitor mai bun al familiilor care n-au avut niciodată o locuință proprie.
    Poți face fundraising inclusiv pentru a achita taxa de înscriere la Bucharest International 10k. Mai multe detalii aici.

Habitat for Humanity este cea mai mare organizație non-guvernamentală din domeniul locuirii sociale în România. Organizația are drept misiune eradicarea locuirii precare, o problemă care îi afectează pe jumătate dintre români, care trăiesc în case supraaglomerate sau deteriorate.

În cei 21 de ani de activitate în România, Habitat for Humanity a construit peste 600 de noi locuințe și a reabilitat alte 2.000 de case și imobile în beneficiul a peste 19.000 de persoane. Pe lângă construcția de case, Habitat for Humanity România a organizat programe de prevenție și răspuns la dezastre pentru alți 50.000 de oameni.

Echipa Bucharest International 10k a voluntariat pe șantierul Habitat for Humanity din Bacău și a ajutat la construcția a 36 de case într-un timp record de 5 zile, alături de familiile care se vor muta în primele lor locuințe decente.