Info

Info2018-09-12T13:44:38+00:00

Cand se desfasoara Bucharest International 10K?

Cursa este Duminica, 21 Aprilie 2019, daca e insorit sau chiar daca ploua. La ora 8:30 AM se va face inaugurarea oficiala si alinierea la Start. Startul va fi la 8:50 AM pentru competitia fotoliilor cu rotile, urmati imediat de restul participantilor pe Bulevardul Maresal Constantin Prezan, intre Arcul de Triumf si Piata Charles de Gaulle. Festivitatile si divertismentul vor incepe la ora 11:00 AM langa Piata Charles de Gaulle, in Parcul Herastrau.

Trebuie sa fiu atlet de elita ca sa particip la aceasta cursa?

Oricine este binevenit, de la atleti profesionisti pana la alergatori amatori. Asta inseamna ca daca vrei sa alergi, sa mergi, sa dobori un record personal sau stabilesti recordul cursei, avem un loc pentru tine. Cursa este deschisa tuturor cu varsta de peste 10 ani (in ziua cursei), si include de asemenea competitia fotoliilor cu rotile. Si in editia din 2019 cursa va include competitia Team 3 Challenge. Fiecare echipa va include 3 alergatori amatori (exclus profesionisti sau cei legitimati la un club), toti membrii echipei trebuie sa termine distanta de 10K, iar timpul cumulat va indica pozitia in clasamentul pe echipe.

La editia din 2019 vom avea, in premiera, si CURSA POPULARA pe distanta de 3,5 km.

Inscrierile online se inchid pe data de 7 aprilie, 2019!

Cat costa sa ma inscriu?

  • Pentru varste intre 10 si 18 ani la data cursei:  10  folosește codul KID2019 la momentul efectuării plății pentru a beneficia de reducere
  • Pentru CURSA POPULARA:  10 – (taxa de participare nu include tricoul oficial ASICS al evenimentului. Se poate achizitiona contra sumei de  10)
  • Pentru toti cei peste 18 de ani la data cursei:
    •  20 – pana pe 1 ianuarie 2019
    •  25 – pana pe 31 martie 2019
    •  30 – pana la 7 aprilie 2019

Cu ce conditii trebuie sa ma conformez la acest eveniment?

Pentru a permite o cursa de calitate, animalele, patinele cu rotile sau accesorii similare, carucioarele, sau costumele care depasesc dimensiunile participantilor nu sunt permise. Incalzirea inainte de startul cursei este permisa numai in zona premergatoare liniei de start, zona din fata liniei de start este rezervata exclusiv atletilor de elita. Taxele de inscriere nu se restituie, schimba sau transfera.

La ce sa ma astept in ziua cursei?

Simplu. Toti participantii se vor alinia la start in pe Bulevardul Maresal Constantin Prezan, intre Arcul de Triumf si Piata Charles de Gaulle. Startul se va da mai intai pentru competitia scaunelor cu rotile, si imedia dupa pentru ceilalti participanti. Imediat dupa startul cursei, veti parcurge un traseu in centrul Bucurestiului trecand pe langa cele mai importante obiective turistice, incurajati de suporteri de-a lungul cursei. Punctul de alimentare cu apa si bauturi energizante va fi dupa prevederile IAAF la 5km, plus puncte aditionale cu bureti cu apa. Sosirea va fi in acelasi punct cu punctul de start, unde va asteapta o bautura rece, si o medalie Bucharest International 10K. Dupa cursa puteti ramane in Parcul Herastrau pentru a va bucura de festivitati, muzica, divertisment, precum si de ofertele de exceptie ale sponsorilor si partenerilor evenimentului. E timpul sa va bucurati ca ati reusit sa terminati cea mai frumoasa cursa de 10k din Romania.

Ce este EXPO / Unde pot sa ridic pachetul de participant?

EXPO are loc pe 20 Aprilie 2019 – de la 11:00 la 18:00, in ziua premergatoare cursei in Parcul Herastrau -intrarea dinspre Piata Charles de Gaulle. Va puteti ridica pachetul de participant in persoana sau printr-un reprezentant (cu copie dupa actul dumneavoastra de identitate), si puteti beneficia de oferte speciale de la firmele si sponsorii prezenti la EXPO. De asemenea puteti participa la diverse activitati gratis de fitness, de divertisment si evenimente culturale.

Ce contine pachetul de participant?

Fiecare participant la Bucharest International 10K, va primi un tricou oficial ASICS, numarul de participant cu cip de cronometrare, si multe surprize in sacul de participant (sponsorii si partenerii nostrii ofera multe produse si oferte de reduceri, cu mentiunea ca respectivii sponsori sunt responsabili pentru produsele si serviciile promotionale oferite). Pentru a asigura integritatea cip-ului va rugam sa nu indoiti numarul sau cip-ul. Pentru ca timpul personal sa fie inregistrat, numar de concurs trebuie prins cu acele de siguranta (furnizate) in pozitie centrala pe fata tricoului. Participantii la Cursa Populara care nu au achitat taxa suplimentara pentru tricou vor primi numarul de participant cu cip de cronometrare si multe surprize in sacul de participant.

Unde pot sa vad rezultatele?

Stim ca de cele mai multe ori cel mai important este timpul pe care l-ai alergat tu. Timpul personal este afisat live in timpul cursei si instant dupa cursa. Bucharest International 10K va publica rezultatele oficiale online in ziua cursei, si fiecarui participant va putea accesa rezultatul personal, diploma online.