Informații utile pentru participarea ta la Bucharest International 10K – Ediția 2019

Informații utile pentru participarea ta la Bucharest International 10K – Ediția 20192019-04-19T17:19:08+00:00

Îți mulțumim pentru că ai ales să alergi alături de noi pe unele dintre cele mai frumoase străzi din București, la cea de-a patra ediție Bucharest International 10K, competiție creată la iniţiativa campioanei olimpice de maraton Constantina Diţă.

Iată căteva informații utile:

Toti alergatorii la cursele Bucharest International 10k au 20% discount pentru ceasul de alergare Polar M430 si 15% discount pentru oricare dintre ceasurile din gama Polar Vantage, in baza numarului de concurs.

Promotia este valabila pana la finalul lunii aprilie.
Comenzile se pot face la office@livingwell.ro sau la telefon 021.313.32 08.

Kitul de participare

Te așteptăm să ridici kitul de participare personal sau printr-un reprezentant (cu copie după actul tău de identitate) în zilele premergătoare cursei, pe 19 și 20 aprilie, în zona EXPO amenajată în zona restaurantului Quattro Stagioni de pe Bulevardul Mareșal Constantin Prezan, nr. 1.

Ridicarea kiturilor se face după următorul program:

Vineri, 19 aprilie, între orele 14:00 – 18:00

Sâmbătă, 20 aprilie, între orele 11:00-18:00

Declarația pe propria răspundere se va completa și semna în momentul ridicării kit-ului.

Acces la eveniment

O parte din străzile adiacente traseului competiției vor fi închise în timpul desfășurării evenimentului. Îți recomandăm să consulți lista acestora disponibilă pe site-ul runbi10k.ro pentru a nu avea neplăceri dacă alegi să vii la start cu mașina.  Alternativ poți folosi mijloacele de transport în comun, cel mai rapid mijloc fiind metroul până la stația Aviatorilor, foarte aproape de zona Expo.

Recomandarea noastră pentru a parca mașina, în limita locurilor disponibile, este în zona din dreapta bulevardului Aviatorilor.

Persoanele cu dizabilități vor putea să parcheze mașina pe breteaua adiacentă Parcului Regele Mihai I (Parcul Herăstrău) de pe Bd. Aviatorilor, de la rondul Pescăruș până la Piața Charles de Gaulle si cat mai aproape de punctul Ivelo. La ridicarea kiturilor aceștia vor primi un permis special de acces în această zonă.

Startul

Startul în competiție este programat de la ora 08:45. Primii la start vor fi participanții în fotolii rulante, urmând ca la ora 09:00 să se dea startul și celorlalți participanți. Startul este programat pe Bulevardul Constantin Prezan, foarte aproape de zona Expo.

Finish

Timpul maxim pentru parcurgerea traseului de 10 km este de 2 ore, iar pentru semimaraton este de 4 ore. Sosirea este programată tot pe Bulevardul Constantin Prezan.

Traseu

Traseu Cursa Populară

START – Bulevardul Constantin Prezan din dreptul Str. Alexandrina – Arcul de Triumf – Șoseaua Kiseleff (locală) – întoarcere în Piața Presei pe banda l de circulație, porțiunea situată între Șoseaua Kiseleff locală și mediană – Arcul de Triumf – stânga pe Bulevardul Constantin Prezan- SOSIRE

Traseu 10K

START – Bulevardul Constantin Prezan din dreptul Str. Alexandrina – Arcul de Triumf – Șoseaua Kiseleff (locală) – întoarcere în Piața Presei pe banda l de circulație, porțiunea situată între Șoseaua Kiseleff locală și mediană – Arcul de Triumf – Piața Victoriei – Buzești – str. Berzei – str. Mircea Vulcănescu – Bd. Dacia – Calea Victoriei – Piața Victoriei – Șoseaua Kiseleff – str. Ion Mincu – Șoseaua Kiseleff – Arcul de Triumf – Bulevardul Constantin Prezan – SOSIRE

Traseu 21K

START – Bulevardul Constantin Prezan din dreptul Str. Alexandrina – Arcul de Triumf – Șoseaua Kiseleff (locală) – întoarcere în Piața Presei pe banda l de circulație, porțiunea situată între Șoseaua Kiseleff locală și mediană – Arcul de Triumf – Șoseaua Kiseleff – Piața Victoriei – Buzești – str. Berzei – str. Vasile Pârvan – traversare pod Hașdeu – intrare pe Splaiul Independenței – stânga la fântâni pe Bulevardul Unirii – Piața Alba Iulia – Bulevardul Burebista – Piața Alba Iulia – Bulevardul Decebal – Piața Hurmuzachi, până în intersecția Piața Muncii cu întoarcere pe Bulevardul Decebal – Piața Alba Iulia – Bulevardul Unirii – dreapta prin fața magazinului Unirii – stânga pe str. Halelor – Splaiul Independenței – dreapta Calea Victoriei – Piața Victoriei – Șoseaua Kiseleff – str. Ion Mincu – Șoseaua Kiseleff – Arcul de Triumf – Bulevardul Constantin Prezan – SOSIRE

O hartă a traseului este disponibilă pe site-ul oficial runbi10k.ro, aici.

Puncte de hidratare pe traseu

Punctele 1,4

4km600m,

18km600m

Piața Victoriei

Punctele 2,3

9km400,

14km 200

Intersecția Bulevardul Unirii cu Bulevardul Mircea Vodă

Medalia de finisher

Toți participanții care ajung la sosire în ediția a patra Bucharest International 10K – de la Cursa Populară, 10K și 21K vor primi medalie de finisher.

Kit de participare

Kitul de participare include tricoul oficial pentru cursele de 10 km, 21km și pentru cei care au ales această opțiune la Cursa Populară. Acesta mai include produse PowerBar, Gatorade și produse oferite de Penny.

Transmisie live

Cursa va fi transmisă în direct pe site-ul runbi10k.ro și pe pagina noastră de Facebook. Anunță-ți prietenii care nu aleargă că te pot susține și virtual 😉