Informații utile pentru participarea ta la Bucharest International 10K – Ediția 2019

Informații utile pentru participarea ta la Bucharest International 10K – Ediția 20192018-09-12T13:49:15+00:00

Îți mulțumim pentru că ai ales să alergi alături de noi pe unele dintre cele mai frumoase străzi din București, la cea de-a patra ediție Bucharest International 10K, competiție creată la iniţiativa campioanei olimpice de maraton Constantina Diţă.

Iată căteva informații utile:

Kitul de participare

Te așteptăm să ridici kitul de participare personal, sau printr-un reprezentant (cu copie după actul tău de identitate), dar cu declarația de participare pe propria răspundere semnată de tine și completată cu datele tale personale, în ziua premergătoare cursei, pe 20 aprilie 2019, între orele 11:00 – 18:00, în zona EXPO amenajată în Parcul Regele Mihai I (Parcul Herăstrău) – intrarea dinspre Piața Charles de Gaulle.

Descarcă de aici declarația pe proprie răspundere și vino cu ea semnată pentru a-ți ridica kitul de participare.

Acces la eveniment

O parte din străzile adiacente traseului competiției vor fi închise în timpul desfășurării evenimentului. Îți recomandăm să consulți lista acestora disponibilă pe site-ul runbi10k.ro pentru a nu avea neplăceri dacă alegi să vii la start cu mașina.  Alternativ poți folosi mijloacele de transport în comun, cel mai rapid mijloc fiind metroul până la stația Aviatorilor, foarte aproape de zona Expo.

Recomandarea noastră pentru a parca mașina, în limita locurilor disponibile, este în zona din dreapta bulevardului Aviatorilor.

Persoanele cu dizabilități vor putea să parcheze mașina pe breteaua adiacentă Parcului Regele Mihai I (Parcul Herăstrău) de pe Bd. Aviatorilor, de la rondul Pescăruș până la Piața Charles de Gaulle si cat mai aproape de punctul Ivelo. La ridicarea kiturilor aceștia vor primi un permis special de acces în această zonă.

Startul

Startul în competiție este programat de la ora 08:45. Primii la start vor fi participanții în fotolii rulante, urmând ca la ora 09:00 să se dea startul și celorlalți participanți. Startul este programat pe Bulevardul Constantin Prezan, foarte aproape de zona Expo.

Finish

Timpul maxim pentru parcurgerea traseului este de 2 ore.  Sosirea este programată tot pe Bulevardul Constantin Prezan.

Traseu

Competiția se va desfășura pe traseul: START – Bulevardul Constantin Prezan – Arcul de Triumf – Șos. Kiseleff (locală – cu întoarcere pe banda I de circulație din Piața Presei Libere, porțiunea situată între Șos. Kiseleff mediană și locală, pentru a permite întoarcerea participanților) – Șos. Kiseleff de la Piața Presei Libere către Arcul de Triumf (mediană) – Arcul de Triumf (ocolire prin dreapta pe sensul de alergare) – Șos. Kiseleff – Piața Victoriei – Calea Victoriei (până la intersecția cu strada Știrbei Vodă și întoarcere pe Calea Victoriei – Piața Victoriei – Șos. Kiseleff – Arcul de Triumf – Bulevardul Constantin Prezan – FINISH.

O hartă a traseului este disponibilă pe site-ul oficial runbi10k.ro, aici.

Puncte de hidratare pe traseu

Avem un punct de hidratare, semnalizat, la km 4,5 pe traseu (în Piața Victoriei) și la sosire unde vei primi apă și Gatorade. Lichidele vor fi în pahara de plastic și te rugăm să fii atent atunci când le arunci să nu incomodezi alți participanți. Ne vom ocupa noi să le strângem.

Transmisie live

Cursa va fi transmisă în direct pe site-ul runbi10k.ro și pe pagina noastră de Facebook. Anunță-ți prietenii care nu aleargă că te pot susține și virtual 😉