Regulament

Regulament2018-09-12T13:54:48+00:00

Toti participantii trebuie sa poarte numarul BIB pentru a putea primi timpul oficial si a fi eligibili sa castige premii. Numarul BIB trebuie purtat in partea din fata a tricoului, trebuie mentinut in conditii bune, si trebuie sa fie vizibil cu usurinta de catre arbitrii competitiei. Cip-ul de cronometrare trebuie plasat pe numarul de concurs in pozitia recomandata de organizatori, pentru ca timpul obtinut sa fie validat si participantul sa fie eligibil pentru premii.

Toti participantii trebuie sa fie apti din punct de vedere medical, atat fizic cat si mental. Participarea la acest eveniment este facuta pe proprie raspundere si risc. Prin inscrierea si participarea la eveniment, fiecare atlet este de acord ca organizatorii, sponsorii, vanzatorii, voluntarii, institutiile sau oficialii, partenerii, si personalul responsabil pentru eveniment nu pot fi considerati responsabili pentru accidente sau prejudicii rezultate in urma participarii la acest eveniment. Fiecare participant trebuie sa semneze acordul de participare inainte de cursa.

Daca in timpul cursei un participant pierde numarul de concurs, trebuie sa informeze arbitrii de cursa imediat, in caz contrar poate fi descalificat in mod automat. Comportamentul necorespunzator fata de ceilalti participanti, oficiali sau spectatori va duce la descalificarea directa, iar cei in cauza vor fi deferiti autoritatilor.

Varsta minima pentru a participa este de 10 ani impliniti la data cursei. Minorii intre 10 si 14 ani pot participa in aceasta cursa numai insotiti de un adult. Toti atletii sub 18 ani trebuie sa prezinte actul de identitate, consimtamantul in scris al unui parinte sau tutor legal. Corporatiile, scolile, si alte organizatii care se inscriu in grup sunt responsabile pentru colectarea acestor documente pentru minorii din grupurile respective, si trebuie sa le prezinte organizatorilor inainte de desfasurarea cursei.

Pe parcursul cursei vor fi instalate mai multe puncte de inregistrare a timpilor participantilor. Toti participantii trebuie sa poarte echipament sportiv adecvat pe durata cursei.

Cursa va fi deschisa participantilor numai pentru 2 ore de la start, dupa care traseul va fi redeschis traficului auto, si siguranta atletilor nu poate fi garantata dupa timpul limita. Participantii care nu vor termina cursa in timpul alocat nu vor primi un rezultat oficial.

Data finala de inscriere este 7 Aprilie 2019.

Pe timpul cursei si al evenimentelor asociate, nu este permisa promovarea unor firme, produse sau servicii care nu sunt autorizate de organizatori, sau sa se reprezinta firme concurente sponsorilor si partenerilor acestui eveniment.

Toti atletii participanti trebuie sa fie pregatiti sa prezinte un act de identitate valid si sa isi ateste varsta pentru a fi eligibili sa castige premii. Atletii trebuie sa astepte ca rezultatele sa fie varificate si validate de oficiali, inainte ca premiile sa fie acordate.

Teste de doping pot fi solicitate oricarui atlet inainte sau dupa cursa pentru a fi eligibil pentru premii sau bonusuri. Orice atlet care refuza testul sau este depistat pozitiv, va trebui sa  returneze premiul.